De hipste trends voor kinderkleding

by admin
De hipste trends voor kinderkleding

In het afgelopen decennium is de modewereld drastisch veranderd en merken die zich voorheen voornamelijk richtten op dameskleding, hebben zich uitgebreid met heren- en kinderkleding. Voor onze kleintjes hebben veel winkels een selectie van zowel formele als informele kleding. Ieder seizoen richt zich op nieuwe kledingtrends, en dit geld ook voor kinderkleding van populaire sites als https://www.kixx.nl/. Door in te spelen op deze trends, loopt je kleintje er het hele jaar modieus bij. Wanneer je dit slim aanpakt en er op tijd bij bent, hoeft dit niet eens veel geld te kosten.


Tijdloze kleuren en materialen voor een jaar lang plezier

Door voor tijdloze stoffen en kleuren te kiezen, hoef je niet ieder seizoen een nieuwe garderobe aan te schaffen. De meest modieuze kleuren voor het zijn mint, felrood, geel, grijs, zwart en koraal. Zorg voor een paar basics van b-nosy om de garderobe van je kleintje af te maken.  Alle ouders streven ernaar hun kinderen kleding aan te trekken die zowel comfortabel als nuttig is. Stof speelt een belangrijke rol. Als gevolg hiervan namen moderne modeontwerpers herfst-winteralternatieven van katoen, kasjmier, fluweel en zelfs satijn op in hun kinderkleding. Kasjmier en satijn zie je minder terug, doordat deze stoffen niet goed ventileren en daarom snel warm aanvoelen. Vooral katoen is voor zomer- en lentekleding heel populair.

Printjes maken ruimte voor patchwork

Zelfs de meest gedurfde print zal worden overtroffen door een lappendeken van diverse stoffen die in prachtige harmonie aan elkaar zijn gestikt in één kledingstuk. Een opkomende trend is patchwork: een kledingstuk dat bestaat uit aan elkaar genaaide stoffen. Vaak zijn dit verschillende stoffen van verschillende kleuren. Dit maakt het kledingstuk uniek en trendy, met een duurzame uitstraling. Ook het gebruik van laagjes is terug in de mode. Laagjes voeg je eenvoudig toe aan de alledaagse outfits van je kind en past goed bij oversized pasvormen. Deze trend maakt elke outfit stijlvol en trendy.

You may also like

Leave a Comment