Dé tip voor een origineel zakelijk relatiegeschenk

by admin
Dé tip voor een origineel zakelijk relatiegeschenk

Vaak is het lastig om een leuk en origineel relatiegeschenk te bedenken en al helemaal op zakelijk gebied. Je wilt niet het standaard kaartje met een bedrukte pen opsturen naar je zakelijke relaties. Je wilt iets unieks en opvallendst om top of mind te blijven bij je klanten of partners. In deze blog vind je dé tip voor een origineel relatiegeschenk. Lees dus snel verder en zorg dat je de eerste bent met dit unieke geschenk voor jouw relaties!

Het nut van relatiegeschenken

Het geven van relatiegeschenken kan meerdere doelen hebben. Je kunt relatiegeschenken bijvoorbeeld gebruiken om je klanten te bedanken voor de samenwerking of om je personeel te bedanken voor hun goede inzet. Zakelijke relatiegeschenken zijn belangrijk om onder de aandacht van klanten te blijven en te laten zien dat je aan hun denkt. Een relatiegeschenk voor je personeel meer een blijk van waardering. Hierdoor creëer je wellicht loyaliteit bij je personeel wat gunstig is voor de langere termijn, wat overigens ook geldt voor je zakenrelaties.

Standaard relatiegeschenken

Iedereen kent ze waarschijnlijk wel, de standaard relatiegeschenken zoals pennen, kladblokjes en pepermuntjes. Bedrijven krijgen vaak tientallen van dit soort relatiegeschenken van verschillende bedrijven. Deze geschenken belanden vervolgens gewoon op de stapel en er wordt vervolgens niet meer naar omgekeken. Zonde van de tijd en het geld wat je eraan besteedt hebt. Des te belangrijk is het om je te onderscheiden van de rest en ervoor te zorgen dat niet op die stapel met relatiegeschenken komt. Investeer dus een uniek geschenk wat indruk maakt op je klanten, relaties en personeel. Dé tip voor een zo’n geschenk lees je hieronder!  

Dé tip: chocolade als relatiegeschenk

Op het eerste gezicht zou je denken dat chocolade geen origineel relatiegeschenk is, maar daar denken ze bij Friandries anders over. Bij Friandries kun je relatiegeschenken geheel personaliseren. Je kunt bijvoorbeeld luxe bonbons laten maken met je eigen logo erop. Erg geschikt als relatiegeschenk en vooral onderscheidend van de rest! Ben je op zoek naar een uniek geschenk? Bekijk dan eens de mogelijkheden bij Friandries Chocolate Art!

You may also like

Leave a Comment