Geef jouw kantoor een boost met bedrukte mokken!

by admin
Geef jouw kantoor een boost met bedrukte mokken!

Dagelijks word er gebruik gemaakt van mokken. We hebben ze thuis in de kast staan en schenken hier onze koffie in op kantoor. Veel bedrijven, organisaties, verenigingen en horecagelegenheden hebben allemaal hun eigen bedrukte servies. Bedrukte mokken kun je bijvoorbeeld intern gebruiken, maar je kunt ze ook inzetten als relatiegeschenk. In deze blog gaan we jou meer vertellen over hoe het bedrukken van mokken in zijn werk gaat.

Mokken met logo bedrukken

Het eerste wat iedereen pakt als ze ’s ochtends op kantoor komen is een heerlijke warme bak koffie. Of voor de theedrinkers een heerlijke kop thee. Dit is voor veel mensen het belangrijkste begin van de dag. Daarom is het verstandig om te zorgen voor goede mokken. Mokken beschikken over een groot bedrukbare oppervlakte. Dit zorgt ervoor dat jouw logo, op veel mogelijkheden, te bedrukken is op een mok. Naast jouw logo kun je er ook voor kiezen om jouw slogan of bedrijfsnaam te bedrukken. Eenmaal bedrukt zijn de mokken klaar om gebruikt te worden op kantoor. Of geef ze weg aan een van jouw zakelijke partners.

Verschillende bedrukkingsmogelijkheden

Voor het bedrukken van mokken zijn er verschillende druktechnieken mogelijk zoals: tampondruk, keramische transfer, lasergravering en sublimatie. Deze bedrukkingsmogelijkheden zegt je waarschijnlijk niet veel, dus leg ik het even kort uit. 

  • Tampondruk: Tampondruk is een goedkope manier voor het bedrukken van mokken. Doormiddel van een flexibele stempel wordt er inkt aangebracht op de mok.
  • Keramische transfer: Bij keramische transfer wordt er jouw bedrukking eerst op een transfervel gedrukt. Dit word dan vervolgen op de mok aan gebracht en gaat het de oven in.
  • Lasergravering: Lasergravering is op lange termijn de meest duurzame druktechniek. Bij deze methode word jou bedrukking in de mok gebrand.
  • Sublimatie: Bij sublimeren wordt er een digitale print door middel van hitte in de mok gebrand. Door de hitte vergast de inkt en trekt dit het materiaal in. Bij het afkoelen sluit het materiaal zich als het ware om de inkt.

Laat vandaag nog jouw mokken bedrukken

BudgeGift.nl is een online webshop gespecialiseerd in relatiegeschenken. Budgetgift.nl een ruim assortiment aan diverse bedrukbare mokken. De een net wat groter dan de ander. BudgetGift.nl levert kwaliteit af zonder dat je hier te veel voor hoeft te betalen. Zij bieden namelijk al hun producten aan voor de laagste prijs. Ook hoef je bij hun nooit een grote order te plaatsen. Je kunt namelijk al gepersonaliseerde mokken bestellen met een afname van minimaal 36 stuks. Neem vandaag nog een kijkje op hun website www.budgetgift.nl.

You may also like

Leave a Comment