Powerbanks met uw logo

by admin
Powerbanks met uw logo

Inmiddels heeft ongeveer 90% van de Nederlandse bevolking een smartphone. Een smartphone is superhandig natuurlijk. Je kan er mee bellen, appen, internetten, video’s kijken, spelletjes spelen en nog veel meer. De smartphone heeft alleen ook een nadeel, namelijk dat de batterij (vooral bij intensief gebruik) niet de hele dag mee gaat. Heel vervelend natuurlijk, maar hier is een oplossing voor. Neem een powerbank mee voor onderweg. Met een powerbank kan je je telefoon (of tablet) weer opladen en er dus langer gebruik van maken. Erg handig voor een dagje weg of als je tijdens vakantie lekker op het strand ligt.


Powerbank personaliseren


Powerbanks zijn een erg leuk geschenk om te geven. Vooral omdat powerbanks in verschillende soorten en maten komen en dat ze uitermate geschikt zijn om te personaliseren met naam of logo. Of je nu een rode, groen of paarse powerbank wilt en of deze plat of juist rond moet zijn, er is altijd een powerbank die aan jouw wensen voldoet.

Powerbanks bieden een groot drukoppervlakte, waardoor jow bedrijfsnaam of verenigingslogo groot op de powerbank gedrukt kunnen worden.
Wil je dus jouw logo groot op een leuk artikel hebben? Dan is een powerbank daar het perfecte artikel voor.

Van 2000 tot 20.000


Het vermogen van een powerbank is erg belangrijk. Immers, hoe groter het vermogen, hoe vaker of langer een telefoon of tablet opgeladen kan worden door de powerbank, voordat deze weer opgeladen moet worden. Powerbanks binnen veelal bij 2000 mAh en gaat door tot 20.000 mAh of meer. Met 2000 mAh kan een telefoon of tablet meestal één keer worden opgeladen. Hoe groter het vermogen, hoe vaker dit kan of hoe meer apparaten tegelijk kunnen worden opgeladen.

Bestel powerbanks gemakkelijk online


Powerbanks kunnen gemakkelijk online besteld en gepersonaliseerd worden. Wij raden aan om op de website van BudgetGift.nl een kijkje te nemen. BudgetGift is een ervaren bedrijf dat inmiddels al 20 jaar in de relatiegeschenkenbranche actief is. Ze kunnen elk artikel in hun assortiment bedrukken met jouw logo, waaronder dus ook powerbanks. Neem snel een kijkje in het powerbankassortiment van BudgetGift en vind de best passende powerbank voor jou!

You may also like

Leave a Comment