Een sim only abonnement cadeau doen

by admin
prepaid

Je hoort het natuurlijk niet vaak: het cadeau doen van een sim only abonnement. Toch is het zeker een idee, en ongetwijfeld origineel. Vooral voor een goede vriend of familie kan een abonnement een geschikt cadeau zijn. Als je al weet dat iemand hier naar op zoek is, kun je hem of haar goed verrassen. Wanneer je een abonnement cadeau doet, zijn er wel een aantal dingen om op te letten, zoals de samenstelling van de bundel en het budget. Lees hieronder verder voor meer informatie over het cadeau doen van een sim only!

Samenstelling van de bundel

Bij het afsluiten van een sim only abonnement is de samenstelling natuurlijk belangrijk. Als je een abonnement cadeau doet, is het dus wel handig om te weten wat degene die de cadeau ontvangt maandelijks verbruikt. Het beste is dus om dit met diegene te overleggen. Zo weet je zeker dat je voor de juiste samenstelling kiest. Het cadeau doen van een abonnement zul je vast wel van tevoren overleggen, dus je kunt dan het beste direct ook samen de samenstelling van de bundel bespreken.

Budget & Goedkope abonnementen

Abonnementen kunnen op het gebied van prijs natuurlijk wat oplopen. Vooral de grotere bundels kunnen prijziger worden. Voor cadeaus werk je vaak met een budget. Daarom is het handig om voor een goedkope sim only te kiezen. Houd hierbij onder andere rekening met het volgende:

  • Dit zijn vaak abonnementen van virtuele providers (zonder eigen netwerk). Deze aanbieders kunnen abonnementen namelijk goedkoper aanbieden, aangezien ze lagere kosten hebben.
  • Voor de meesten kost een goedkoop sim only abonnement maximaal 10 euro per maand.
  • Onder de 10 euro kun je al voor bundels met 2 GB of meer kiezen.
  • Door abonnementen te vergelijken kom je er al snel achter welke abonnementen voordelig zijn.
  • Providers komen regelmatig met acties, waardoor abonnementen goedkoper worden.

Een goedkope sim only maakt het mogelijk om binnen je budget een abonnement cadeau te doen.

Eigenaar van het sim only abonnement

Doe je een abonnement cadeau aan een naaste vriend of familie, dan kun je zelf eventueel ook eigenaar van het abonnement zijn. Hierbij moet er vertrouwen zijn dat diegene bijvoorbeeld niet over zijn of haar bundel gaat.

Een andere mogelijkheid is om de ontvanger van het cadeau als eigenaar van het sim only abonnement te maken. Jij betaalt dan bijvoorbeeld in één keer voor het totale bedrag over 1 of 2 jaar, waarna dat bedrag in termijnen maandelijks wordt afgeschreven bij degene die het abonnement als cadeau ontvangt.

You may also like

Leave a Comment