Geef een elektrische fiets cadeau aan je partner

by admin
Geef een elektrische fiets cadeau aan je partner

Denk je erover om een e-bike cadeau te geven aan je partner of aan je opa of oma? Het is een prachtig cadeau, dat is zeker. De e-bike wordt steeds populairder in Nederland en dat is niet gek want we zijn een echt fietsland. Er is geen land ter wereld waar je een betere infrastructuur vindt als in Nederland. Je kan altijd even de fiets pakken om een boodschap te doen of om op bezoek te gaan bij een goede vriend of vriendin.

Ook fietsen er heel veel mensen naar het werk, als dit niet al te ver rijden is. Met een e-bike is het zelfs nog makkelijker omdat je snel een grotere afstand aflegt. Een elektrische fiets rijdt al snel zo’n 25 kilometer in de hoogste stand trapondersteuning. Zelfs met een fikse tegenwind trap je makkelijk een eind weg.

 

Wie wil je een e-bike cadeau doen?

Een e-bike is echt een meerwaarde. De ouderen onder ons, sommige willen graag nog fietsen, maar zijn niet fit genoeg om dit op een normale fiets zonder ondersteuning te doen. In dit geval is een elektrische fiets echt een ideale oplossing. Heb je een opa of oma die een elektrische fiets niet kan betalen? Dan is het een leuk idee om hem of haar een e-bike cadeau te geven. Dit kan je makkelijk met wat familieleden samendoen.

Online zijn de prijzen van e-bikes vaak stukken lager

Waar veel mensen nog wel enigszins van schrikken, is de prijs van de e-bike. Als je een echt merk wilt kopen bij de reguliere fietsenwinkel ben je wel een hoop geld kwijt. Gelukkig kan je tegenwoordig heel makkelijk online een e-bike aanschaffen. Ben je op zoek naar een elektrische fiets voor een senior of wil je een elektrische mama fiets kopen? Neem dan eens een kijkje op de site van Amslod. Dit is een goede Nederlandse fabrikant die voordelige, maar kwalitatief goede fietsen verkoopt voor een heel leuke prijs.

Maak kennis met Amslod

Amslod biedt e-bikes aan met een enorm prijsverschil wat kan oplopen tot wel 40%. Zij kunnen dit doen omdat zij direct vanuit de fabriek de fietsen aan hun klanten leveren. Zij hebben een behoorlijk assortiment dus er zit altijd wel een e-bike bij die jou aanspreekt. Natuurlijk wil je jezelf wat meer informeren over dit merk als je het nog niet kent. Klik op review Amslod elektrische fiets voor ervaringen van klanten die jou voor gingen, en een Amslod fiets hebben aangeschaft.

Indien je een e-bike zoekt voor een senior kijk dan bij de lage instap e-bikes. Doordat de trapas lager geplaatst is op het frame is het een stuk makkelijker voor hen om op en af te stappen. Ook de mamafietsen hebben een lagere instap.

You may also like

Leave a Comment