Bedrukte verzenddozen: verzenddozen met een persoonlijke touch

by admin
Bedrukte verzenddozen: verzenddozen met een persoonlijke touch

Ben jij ook zo uitgekeken op al die standaard dertien-in-een-dozijn verzenddozen waar je keer op keer weer de bestelde producten inpakt? Dan zijn de ontvangers van jouw pakketjes dat waarschijnlijk al helemaal! Natuurlijk, een pakketje op de deurmat tovert vrijwel altijd wel een glimlach op ieders gezicht. Maar een grijns van oor tot oor? Nee, dat bereik je alleen met een gepersonaliseerde verzenddoos met persoonlijke touch. Je weet wel, zo’n verzenddoos waar jouw bedrijfsnaam, logo, slogan en/of enkele leuke of grappige weetjes op staan gedrukt. Zo’n verzenddoos die je als ontvanger van binnen en van buiten wilt inspecteren, van top tot teen, op zoek naar verborgen easter eggs. En die dus niet linea recta in de papierbak belandt zoals de meeste standaard verzenddozen dat wel doen. Waar je verzenddozen kunt laten bedrukken? Bij Rotimshop natuurlijk! Naast het laten bedrukken van verzenddozen ben je hier ook aan het juiste adres voor andere bedrukte én onbedrukte verpakkingen en verpakkingsmaterialen.

Een ruim assortiment, ook aan duurzame verpakkingen

Waar je zoal aan moet denken bij ‘andere bedrukte én onbedrukte verpakkingen en verpakkingsmaterialen’ zijn onder meer brievenbusdozen, verzendzakken, enveloppen, verschillende soorten geschenkverpakkingen, vloeipapier, etiketten, fourniturenzakjes, diverse soorten opvulmateriaal zoals noppenfolie en papiersnippers, en ga zo maar door. Het assortiment is dan ook zeer ruim te noemen. Ook aan duurzame verpakkingen is natuurlijk gedacht. Het betreft hier namelijk een webshop die duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. Dit zie je terug in het feit dat er naast plastic verpakkingen bovendien duurzame alternatieven worden aangeboden. Denk bijvoorbeeld aan papieren verzendzakken in plaats van plastic verzendzakken en herbruikbare tassen gemaakt van katoen of linnen. Ben je op zoek naar duurzame verpakkingen? Zoek dan niet verder.

Meer informatie over verzenddozen bedrukken?

Wil je graag wat meer informatie ontvangen over verzenddozen bedrukken? Bijvoorbeeld wat de mogelijkheden precies zijn en hoeveel dat uiteindelijk allemaal bij elkaar gaat kosten? Dan kun je even contact opnemen met de klantenservice. Want zij zijn er voor jou om jou verder op weg te helpen en van goed advies te voorzien. Contact opnemen kan telefonisch maar ook via de mail.

You may also like

Leave a Comment