Hoe blijf je origineel met Moederdag? 3 unieke cadeautips

by admin
Hoe blijf je origineel met Moederdag? 3 unieke cadeautips

Het duurt nog even. Maar voordat je het weet is het alweer zover: Moederdag. Dé dag waarop we alle moeders eens flink in het zonnetje mogen zetten. Natuurlijk mag je je moeder juist op deze dag niet vergeten en nét dat stapje extra zetten. We kunnen het ons echter wel voorstellen dat je het na al die jaren best wel lastig vindt om nog origineel te blijven. Je wil niet wéér met een bos bloemen of doos chocolaatjes verschijnen. Dit jaar moet echt anders. Maar hoe? Hoe blijf je origineel op deze bijzondere dag? In dit artikel geven we drie cadeautips om jouw moeder dit jaar echt eens flink te verrassen.

1.      Laat een cadeau personaliseren

De meeste cadeaus heb je ooit wel eens ontvangen. De meest bijzondere cadeaus zijn niet de duurste, maar juist degenen met een speciale betekenis. Maak hier ook gebruik van bij het bedenken van een Moederdag kado. Laat bijvoorbeeld een sieraad graveren met de initialen van haar kinderen en kleinkinderen. Dit is iets wat ze in elk geval zeker niet zal hebben en wat bijna bij elke moeder in de smaak zal vallen.

Tegenwoordig valt bijna alles te personaliseren. Het fijne hiervan is dat je binnen elk budget dus wel een geschikt cadeau kunt vinden. Of je nu enkel voor een kaart kiest of echt een mooi sieraad laat graveren. Als het uit je hart komt, dan kan de boodschap nooit verkeerd vallen.

2.      Een boek met betekenis

Is je moeder iemand die echt dol is op lezen? Dan is een boek natuurlijk altijd goed. Maar blijf hierbij niet alleen bij haar meest favoriete schrijvers, maar denk outside the box. Je zou bijvoorbeeld voor een boek met extra betekenis kunnen kiezen. Of er zelf eentje kunt creëren. Zo zijn er boeken met vragen die je kunt invullen, speciaal voor je moeder. Denk hierbij bijvoorbeeld aan jullie mooiste herinneringen, maar ook de eigenschappen die haar zo bijzonder maken. Voor jou fijn om wat extra aan je moeder te denken en herinneringen op te halen en voor haar heel bijzonder om terug te lezen.

3.      Samen een dagje weg

Heb je echt geen flauw idee wat je haar wil geven? En is ze altijd iemand die liever niets krijgt? Trek dan eens de stoute schoenen aan en regel samen met haar omgeving dat ze tijdens Moederdag volledig vrij is. Dat er geen enkele afspraak op het programma staat. Verras haar vervolgens met een heerlijk dagje weg. Alleen jullie tweeën. Of als ze meer kinderen heeft, is dit misschien ook leuk om met z’n allen te doen. Ga iets doen waar zij echt van geniet. Misschien een museum, lekker shoppen of gewoon lekker uit eten. Echt een dagje waarop jullie weer nader tot elkaar kunnen komen, uitgebreid kunnen kletsen en niet gestoord worden door de rest van de omgeving of dringende afspraken. 

You may also like

Leave a Comment