Schoenen cadeau doen? Dankzij deze tips bega jij geen miskoop!

by admin
Schoenen cadeau doen Dankzij deze tips bega jij geen miskoop!

De feestdagen staan weer om de hoek. Dat betekent niet alleen heel veel gezelligheid en volop genieten, maar ook de jaarlijkse cadeaustress. Want wat geef je jouw dierbaren nu weer? Het is ieder jaar weer een enorm lastig om origineel te blijven. Want wat geef je mensen die eigenlijk al alles hebben? Daar is voor de ware fashionista natuurlijk maar één goed antwoord op: schoenen. Schoenen komen natuurlijk áltijd van pas. Toch is dit vaak niet het eerste cadeau waar je aan denkt. En dat is ook eigenlijk heel logisch. Schoenen zijn immers een heel persoonlijk cadeau en het is bovendien lastig te bepalen of de pasvorm en maat goed is. Je wilt natuurlijk geen miskoop begaan.

Kun je het idee van het geven van Off White Sneakers of chique hakken maar niet uit je hoofd zetten? Geen enkel probleem! Dankzij de volgende tips bega jij zeker geen miskoop.

Koop de schoenen niet te vroeg


Wanneer je schoenen wilt kopen, is het belangrijk dat je nog over voldoende inruilmogelijkheden beschikt. Daarom is het verstandig om ze niet al te vroeg in te slaan. Meestal beschik je immers over een retourrecht van 14 dagen. Wanneer je de schoenen dus al een maand van tevoren koopt, dan kun je ze vaak ook niet meer gratis retourneren. Dat zou toch zonde zijn. Probeer daarom – hoe moeilijk ook – de schoenen van Bottega Tendenza ongeveer twee weken voor de feestdagen te kopen.

Is dit niet mogelijk? Neem dan contact op met de winkelier en vraag naar de retourmogelijkheden. Is het in deze kwestie bijvoorbeeld mogelijk om ook op een later moment te retourneren en kan dit vastgelegd worden? In veel gevallen kunnen winkels nog wel iets voor je betekenen.

Ontdek de schoenmaat


Natuurlijk is het wel goed om alvast iets over de schoenmaat van jouw dierbare te weten. Soms is dat heel gemakkelijk. Bijvoorbeeld omdat je de schoenmaat van je zus uit je hoofd weet. Maar de kans is klein dat je die van je vriendin, nicht of tante weet. Gelukkig kan je dit relatief eenvoudig te weten komen. Gewoon door slimme vragen te stellen. Wil je liever niet dat ze al een vermoeden hebben wat jij cadeau wilt geven? Vraag dan of je een keertje een paar schoenen kunt lenen. Op die manier kom je al snel achter de schoenmaat. Let – mocht je een paar schoenen in handen krijgen – ook op de pasvorm. Zo kun je al redelijk inschatten welke schoenen de beste keuze zullen zijn.

Kies voor kwalitatieve schoenen


Koop vooral kwalitatieve schoenen. Zeker wanneer je deze cadeau wilt doen. Je wilt immers liever niet iets geven wat vervolgens, maar heel kort mee zal gaan. Dat zou zonde zijn. Niet alleen van het cadeau, maar ook van het geld wat je er in hebt gestoken. Kies daarom voor één van de grootste schoenenmerken in ons land. Deze bedrijven hebben niet voor niets een goede reputatie opgebouwd in ons land. De kans is groot dat je hier dan ook over een goede garantie en klantenservice beschikt.

You may also like

Leave a Comment