De leukste unieke cadeau’s om te geven

by admin
De leukste unieke cadeau’s om te geven

Elk jaar is het weer hetzelfde probleem: wat geef je die ene vriend nou cadeau? Natuurlijk kan je de standaard cadeaus zoals geld, drank of een spelletje geven. Maar het is wel zo leuk om om de zoveel tijd een keer iets anders te geven. Daarom hebben we in deze blog een paar ideeën op een rijtje gezet voor unieke cadeaus die de jarige job nog niet zal hebben!

Een wegwerpcamera

Tegenwoordig moet elk moment vastgelegd worden met een foto. Overweeg daarom eens om een wegwerpcamera te geven! Op deze manier kan de jarige job alle leuke momenten vastleggen en kan hij ze daarna nog een keer herbeleven als hij de foto’s laat printen. Ook zorgt een wegwerpcamera vaak voor wat meer spontane foto’s aangezien je ze niet 10x opnieuw kan maken totdat de perfecte ertussen zit. 

Een waterpijp

Waarschijnlijk heb je zelf ook nog niet vaak een waterpijp als cadeau gekregen. Daarom zal het zeker voor een verrassing zorgen voor de jarige job! Als de persoon nog geen ervaring heeft met een waterpijp, is het verstandig om een volledig set cadeau te geven zodat meteen alle benodigdheden in huis zijn. Mocht je niet weten welke smaken hij lekker zou vinden is het leuk om er meerdere te geven zodat hij zelf van alles kan proeven. Als laatste geeft een waterpijp een gezellige sfeer aan het feest en kunnen jullie hem samen meteen uitproberen! Geïnspireerd geraakt? Neem dan eens een kijkje naar de waterpijpen van Amy Deluxe!

Een gepersonaliseerd cadeau

Tegenwoordig kan alles wel gepersonaliseerd worden. Van sokken en t-shirts tot telefoonhoesjes en snijplanken. Het kan al zo simpel zijn als alleen de naam van de jarige job erop zetten, maar je kan bijvoorbeeld ook kiezen voor een leuke foto van jullie samen. Op deze manier laat je ook zien dat je veel gedachten in het cadeau hebt gestopt wat de ontvanger zeker zal waarderen! Je kan ook overwegen om ook een versie voor jezelf te kopen zodat jullie allebei aan elkaar kunnen denken. 

Een uitje

Mocht de jarige job alle mogelijke spullen al in huis hebben, dan is het leuk om een uitje cadeau te doen. Bovendien kunnen jullie hier samen van genieten wat er voor zorgt dat je zelf ook nog voordeel haalt uit het cadeau! Je kan bijvoorbeeld een maaltijd cadeau geven, samen naar een concert gaan of een weekendje een stad ontdekken. Zo zullen jullie samen onvergetelijke herinneringen maken die tenslotte veel meer waarde hebben dan een voorwerp. 

 

You may also like

Leave a Comment