Een cadeau voor hem vinden: hoeft niet moeilijk te zijn

by admin
cadeau

Cadeaus kopen. Het is moeilijker dan het lijkt: je weet maar niet wat er precies bij de smaak zal vallen bij degene aan wie je een cadeau wilt geven. Het beste is altijd om eerst bezinnen voor je begint. Desondanks zit er wel haast achter, want die ene verjaardag, huwelijk, housewarming party of andere gelegenheid nadert vlotter dan je denkt. In dit artikel helpen we je alvast verder om een cadeau voor hem te kopen dat bij haast iedere man wel in de smaak moét vallen. 

Think outside the box


Je kan een man verrassen op verschillende manieren, maar een cadeau kan toch wel de grootste verrassing zijn wanneer het onorthodox is. Natuurlijk moet je die persoon een beetje goed kennen alvorens je iets wilt schenken, maar dat zou geen probleem mogen zijn. Ga vooral na wat de hobby’s zouden kunnen zijn. Is gamen een van zijn hobby’s? Dan kan je hem een kortingsbon voor op een gaming platform zoals Steam schenken. Of je kan hem verrassen met een videospel dat wel in zijn smaak zal liggen, maar hij nog niet gespeeld heeft.

Ook kan je de andere kant opkijken en voor iets compleet anders gaan. Elke man wil namelijk graag goed ruiken. Daarom is het aan te raden om eens te kijken naar welke parfums er bij hem het best zou passen. Wat zou jij zelf als man graag willen dragen, of als vrouw graag willen ruiken bij een man? Het hoeft zelfs geen parfum of eau de cologne te zijn: een set shampoo en deodorant kunnen al een leuk geschenk zijn.

Go practical

Je kan ook gaan voor praktische zaken die hij wel misschien nodig heeft, of zal nodig hebben. Denk hierbij aan keurig gereedschap voor in de keuken indien hij van koken houdt, of voor te verbouwen, indien hij een klusjesman is. Een snoeischaar of kettingzaak voor de man met groene vingers, met nieuwe handschoenen erbij, of een boormachine en beschermingsbril voor iemand die de handige harry is. Het zijn geen ‘flashy’ cadeaus, maar soms kan je er meer goeds mee doen dan een nogal voor de hand liggend cadeau. 

Daarbij is het vooral een leuke truc om na te gaan wat hij precies wil. Is er iets in zijn huis stuk dat hij al lang wil vermaken? Misschien kan je hem vragen of er in zijn gereedschap geen zaken tekortkomen. 

Durf een boek kopen

Sommigen denken er niet meer zo aan, maar een boek kan ook nog steeds een mooi en origineel geschenk zijn. Het boek kan degene aan wie je het geeft een voorliefde voor boeken lezen doen kweken. Of het kan een gek boek zijn, een grappig boek, of een boek over iets obscuur dat bij hem wel in de smaak zal vallen. Het zijn zaken als deze die de verrassing origineel maken. 

Een laatste tip: soms is less more. Je cadeau hoeft niet duur te zijn: ook kleine dingen kunnen in de smaak vallen. Geef hem iets dat grappig is, of doet denken aan een gedeelde herinnering. Of je kan hem een ingekaderde foto cadeau doen. Cadeaus kunnen naast een materiele waarde, ook een emotionele waarde met zich meedragen. Cadeaus hoeven dan ook nooit moeilijker te zijn dan ze

You may also like

Leave a Comment