Je eigen PVC emblemen laten maken

by admin
Je eigen PVC emblemen laten maken

Ben je aan het zoeken naar een betrouwbare partij waar je eenvoudig je eigen PVC emblemen kunt laten maken? Zoek dan niet verder, want bij de toppers van Pro-Merchandise in Ootmarsum is dit en nog veel mogelijk.

Hoe kan ik PVC emblemen laten maken

Wat voor reden je ook hebt om PVC emblemen te laten maken, je moet eerst een idee hebben hoe je wilt dat deze eruit komen te zien. Als je al een idee hebt en je hebt een beetje ervaring met een ontwerp programma als bijvoorbeeld Photoshop, Illustrator of iets vergelijkbaars kun je alvast een eigen ontwerp maken. Dit hoeft nog niet het uiteindelijke ontwerp te worden, maar dan krijgen de producenten in ieder geval een goed idee hoe je wilt dat ze eruit komen te zien. Als je nog geen idee hebt of je hebt hulp nodig met het ontwerpen van je design kun je altijd contact opnemen en je wordt zo snel mogelijk geholpen.

PVC emblemen laten maken met meerdere kleuren

Je zult bij het maken of bedenk van je design er rekening mee moeten houden dat je ontwerp complexer wordt om te maken wanneer er veel kleuren worden gebruikt. Vaak worden er rond de 6 kleuren gebruikt, maar als je echt meer nodig hebt is dit ook geen probleem.

Bevestig je custom PVC emblemen op je tas of kleding

Er zijn meerdere redenen waar je jouw PVC emblemen voor kunt laten maken, maar vaak worden deze vastgemaakt aan bepaalde kleding of accessoires. Deze kunnen zelf vastgenaaid worden, maar het is ook een optie om hier een speldsluiting of klittenband aan toe te laten voegen waarmee je hem gemakkelijk kunt bevestigen.

Meerdere functies voor de PVC emblemen

Naast het bevestigen aan kleding of accessoires kun je er natuurlijk helemaal zelf voor kiezen waar je jouw emblemen voor gebruikt. Er zijn zelfs mensen die de emblemen alleen maar willen gebruiken als custom onderzetters of sleutelhanger.

Emblemen van ander materiaal

PVC emblemen laten maken is uiteraard niet de enige keuze. Er zijn nog genoeg andere opties aan materiaal waar je jouw emblemen van kunt laten maken. Denk hierbij aan vilten, geweven, stoffen,  of geborduurde emblemen.

You may also like

Leave a Comment