Hier wordt iedereen blij van: een bloemenabonnement

by admin
Hier wordt iedereen blij van een bloemenabonnement

Een bos bloemen wordt zo vaak cadeau gegeven dat het inmiddels een redelijk standaard cadeau is geworden. Bloemen zijn natuurlijk prachtig, maar een bosje bloemen geven is toch wel uitgegroeid tot een cliché. Daarnaast het zonde dat de ontvanger maar een paar dagen van zijn of haar cadeau kan genieten voordat de bos verwelkt. Daarom is het geven van een bloemenabonnement een veel beter cadeau. In deze blog lees je waarom!

Altijd verse bloemen in huis

Eén bos bloemen verwelkt al gauw. Daarom krijgt de ontvanger bij een bloemenabonnement regelmatig een nieuwe bos bloemen thuisgestuurd. Ze hoeven dus niet eens naar de winkel. Daarnaast zijn deze bloemen een stuk verser dan in de winkel. Omdat de boeketten recht van de producent naar de klant gaan en niet nog uren in een winkel hoeven te liggen, is de keten een stuk korter en gaan de bloemen langer mee.

Elke keer weer een verrassing 

Omdat de boeketten in een bloemenabonnement bestaan uit seizoensbloemen, is de samenstelling elke keer anders. Het is dus elke keer weer een verrassing welke bloemen de ontvanger krijgt. Eén ding is zeker: de bloemschikkers hebben hun uiterste best gedaan om een zo mooi mogelijk boeket voor hun klanten samen te stellen. Doordat het boeket elke keer weer uniek is, creëert het elke keer weer een unieke sfeer in je woning. Ten slotte scheelt dit ook een heleboel keuzestress over welk boeket het mooiste is, want elk boeket wat ontvangen wordt is prachtig!

Flexibele opties

Ten slotte zijn de opties bij een bloemenabonnement hartstikke flexibel. Jij als cadeaugever kan namelijk kan kiezen hoe groot het boeket dient te zijn en hoe vaak er een nieuw boeket bezorgd wordt. Daarnaast kan je ontvanger het abonnement tijdelijk stopzetten, bijvoorbeeld wanneer hij of zij op vakantie gaat. 

You may also like

Leave a Comment