Origineel wijnpakket cadeau

by admin
wijn

Je kan je vrienden, familie, kennissen en collega’s op een unieke manier verrassen door middel van een wijnpakket te geven. Wil je een heerlijke, krachtige rode wijn of toch liever een witte wijn? Dit zijn allemaal dingen waar jij rekening mee moet houden. Tegenwoordig zien we vrij vaak dezelfde soort wijn pakketten voorbijkomen. Het is bij het geven van een cadeau natuurlijk wel leuk om iets persoonlijks te geven en al helemaal als jij die persoon door en door kent. Ben jij benieuwd hoe je zo’n wijnpakket origineel en persoonlijk kunt maken? Lees dan gauw verder. 

Het etiket

Hoe leuk is het als de persoon aan wie jij het cadeau overhandigd zijn eigen naam op de wijnfles ziet staan. Hoe persoonlijk wil je het hebben? Zo zie diegene dat jij in ieder geval je best hebt gedaan om er wat van te maken. 

Borrelhapjes

Misschien is de persoon aan wie jij het wijnpakket wilt geven wel gek op borrelnootjes of kaasjes. Ga daarom altijd voor iets waarvan jij weet dat hij of zij er gek op is. Zo ziet diegene dat jij aan hem of haar gedacht hebt en niet zomaar een wijnpakket bij elkaar hebt geraapt. 

Kleuren

Het kan natuurlijk zo zijn dat diegene helemaal weg is van een bepaalde kleur. Niet iedereen heeft hier een voorkeur in, maar mocht dit zo zijn vergeet het dan zeker niet te verwerken in je pakket. Is de persoon helemaal weg van roze? Houd je dan zeker niet in. Maak alles roze! Denk hierbij aan de versieringen, de kleur van de wijn, de verpakkingen etc. Dit geeft een grappige en bijzondere twist aan jouw pakket! 

Verpakking

Bij de verpakking van een wijnpakket zien mensen vaak het doorzichtige folie met een lintje voor zich. Dit hoeft natuurlijk niet! Ben je handig met je handen? Dan is deze tip wat voor jou. Ontwerp je eigen verpakking. Denk hierbij aan een doos, een hanger en een standaard. Maak er in ieder geval wat leuks van! Bij het ontwerpen hiervan kan je natuurlijke leuke details geven aan het pakket om het nog persoonlijker te maken.

You may also like

Leave a Comment