Hoe maak je precies een origineel kerstpakket? Volg deze drie tips

by admin
Hoe maak je precies een origineel kerstpakket Volg deze drie tips

Elk jaar willen talloze organisatie een origineel kerstpakket ontwerpen voor hun medewerkers. Ze willen ze immers een mooie blijk van waardering geven, en daarbij is originaliteit een essentiële factor. Maar hoe maak je precies een origineel kerstpakket? In deze blog leggen we je precies uit hoe. Dit doen we aan de hand van drie specifieke tips, zodat een origineel kerstpakket van een lastige klus naar een makkelijk karweitje verandert.

Een origineel kerstpakket door voor een keuzeconcept te gaan

Onze eerste tip is om in plaats van een klassiek kerstpakket, juist voor een keuzeconcept te gaan. Met een klassiek kerstpakket is het namelijk vele malen moeilijker om het een origineel kerstpakket te laten zijn. Dit is ook logisch, doordat deze kerstpakketten vaak door haast iedereen besteld kunnen worden en er ook nog eens talloze aantallen klassieke kerstpakketten verzonden worden. 

Met een keuzeconcept heb je dit probleem niet. Dat komt doordat jij zelf volledig de controle hebt over de inhoud van het kerstpakket. Jij hebt het voor het zeggen wanneer jij een bepaald artikel aan het keuzeconcept toe wilt voegen of niet. Daardoor ontstaat er een unieke combinatie van artikelen die als inhoud dienen van het samengestelde kerstpakket. Geen enkele organisatie heeft een kerstpakket als deze, waardoor hij werkelijk origineel is. 

Een origineel kerstpakket vinden door naar een thema te zoeken

De meeste niet originele kerstpakketten bevatten een standaard formule qua inhoud in het kerstpakket zelf. Zo is er altijd wel een blikje bier of frisdrank te vinden. Ook producten als chips en chocolade komen frequent voor. Daardoor kan een kerstpakket moeilijk origineel zijn, wat de zoektocht naar een origineel kerstpakket lastig kan zijn.

Gelukkig bestaat er een soort kerstpakket die toch nog wat unieks heeft. Dit zijn namelijk kerstpakketten met een bepaald thema. Zo heb je kerstpakketten waarbij elk artikel in een bepaalde kleur is. Maar het kan ook veel verder gaan dan dat. Er zijn zelfs kerstpakketten die een specifieke keuken als thema hebben. Denk dan aan een Ooster of Italiaans kerstpakket. Door te kiezen voor een kerstpakket met een thema, wordt jouw kerstpakket vele malen origineler vergeleken met andere kerstpakketten. 

Een kerstpakket op maat is automatisch een origineel kerstpakket

Tot slot is er nog een manier op een origineel kerstpakket te maken. Deze tip is echter alleen geldig voor organisaties waarbij ze meer dan 100 kerstpakketten bestellen. Er bestaat namelijk ook de mogelijkheid om via webshops als Kerstpakketonline.nl volledig op maat gemaakt kerstpakketten te maken wanneer er meer dan 100 stuks worden besteld. Dat betekent dat je volledig de keuze hebt om een kerstpakket naar wensen in te richten.

Zo kun je net als bij een keuzeconcept bepalen welke artikelen in het kerstpakket belanden. Hetzelfde geldt voor de soort geschenkdoos en kerstkaart die je wilt gebruiken voor het kerstpakket. Maar het gaat zelfs verder dan dit. Je hebt namelijk de mogelijkheid om naar een showroom te gaan en precies te bekijken welke artikelen goed bij het kerstpakket passen. Dit helpt erg veel met inspiratie op doen. Als kers op de taart loopt een expert met je mee om ervoor te zorgen dat het een origineel kerstpakket wordt.

You may also like

Leave a Comment