Originele cadeaus om te geven voor kerst

by admin
Originele cadeaus om te geven voor kerst

Persoonlijke touch

Cadeaus krijgen vindt iedereen leuk. Het gevoel dat iemand iets speciaal voor jou heeft uitgezocht is super leuk maar hoe leuk is het als het dan ook nog iets super persoonlijks voor jou is. Zo kun je denken aan een pen met eigen naam. Dit is een cadeau dat perfect past bij iemand die het leuk vind om te schrijven of voor zijn of haar werk of school veel moet schrijven. Het is een persoonlijk gebaar waarbij je kunt zien dat iemand moeite heeft gedaan om die pen te zoeken met jouw naam erop.

Denk bij zo een pen bijvoorbeeld aan de gegraveerde cross pen. Met een gegraveerde pen kun je nog meer laten zetten op de pen dan alleen jouw naam. Zo kun je kiezen om een speciale zin of datum op de pen te laten graveren om nog meer te laten zien dat dit cadeau echt speciaal voor die persoon is.

Collectors item gevonden

Als je nu een cadeau wilt geven aan iemand die bijvoorbeelde een verzameling heeft van een voorwerp is het natuurlijk super speciaal als jij een zeldzaam item kan vinden. Zoek hiervoor het internet af of ga naar tweedehand winkels of websites. Wellicht vind je hier een item van die persoon zijn verzameling waarvan hij al weken zegt deze te zoeken en graag aan zijn collectie zou willen toevoegen. Een item dat mensen kunnen verzamelen zijn speciale postzegels, buttons, zakdoeken of bijvoorbeeld pennen. De pennenverzamelaars zijn schaars maar op tweedehands websites zie je zeker wel wat speciale pennen voorbij komen.

Oude spulletjes van vroeger

Een nostalgisch cadeau doet het vaak ook goed. Misschien heb je wel een mooie speld van iemand zijn opa die hij heel erg mooi vond of een speciaal boekje van iemand zijn oma. Dit soort emotionele, nostalgische cadeaus zijn heel erg in de geest van kerst, wat gaat om geven, familie en samenzijn.

Bij zo een speciaal boekje kun je bijvoorbeeld nog een gepersonaliseerde parker balpen geven zodat het hele plaatje compleet is. Zo maak je een mooi pakketje aan cadeaus en past het verhaal erom heen er helemaal bij.

Al lang op het lijstje

Iets dat bij iemand al lang op het verlanglijstje staat maar diegene nog niet heeft gekregen of zelf heeft aangeschaft laat zien dat je niet bent vergeten wat die persoon leuk vind en graag zou willen hebben. Dit kan dan als een leuke verrassing komen voor iemand. Deze persoon kan het eigenlijk als een beetje vergeten zijn waardoor als hij of zij het alsnog ontvangt het als een enorme verrassing komt. Het is misschien niet origineel bedacht vanuit jouzelf maar wel heel erg gewaardeerd. De ontvanger van het cadeau zal dit zeker onthouden als het feit dat jij denkt aan iemand zijn wensen.

Misschien heeft iemand al lang een mooi notitieboekje op zijn lijstje en dan kan jij nog een Montblanc pen bestellen om het setje compleet te maken. Zo ondersteun je ook weer iemand en heb je iemand een cadeau gegeven waar hij zeker aan jou zal denken als hij het gebruikt.

You may also like

Leave a Comment