Unieke gastenboek ideeën

by admin
Unieke gastenboek ideeën

Je wilt het liefste van elke bijzondere gelegenheid een blijvende herinnering maken. Dit kun je natuurlijk op veel verschillende manieren doen. Of je nu gaat trouwen, in verwachting bent of een jubileum viert, je kunt unieke gastenboeken voor speciale gelegenheden maken om een mooie herinnering te hebben. We gaan je wat unieke en originele ideeën geven!

Gastenboek voor je bruiloft

Je trouwdag is natuurlijk een van de speciaalste dagen van je leven. Hier hoort natuurlijk een uniek gastenboek bij. Door deze te personaliseren maak je er een mooie tastbare herinnering van. Dit hoeft natuurlijk niet verplicht in de vorm van een standaard boek waar iedereen wat in opschrijft. Geef een creatieve draai aan het traditionele gastenboek en laat ze meer invullen dan alleen een wens of herinnering. Maak een grappig, maar kort, vragenlijstje met bijvoorbeeld hun beste tip voor het perfecte huwelijk of wat te doen bij ruzie. Je kunt er ook een soort time capsule van maken door te vragen of ze een klein voorwerp of herkenbaar iets uit de tijd van de bruiloft willen meenemen. Zo heb je meteen een andere manier van terugkijken op je bruiloft!

Fun met foto’s

Een gastenboek waar alleen maar in geschreven wordt is leuk, maar de kans dat je het echt nog vaak gaat teruglezen is klein. Maak een persoonlijkere variant met foto’s. Plaats een leuke photobooth op de bruiloft en verzamel daar zelf ook de foto’s van. Of nog leuker: schaf wegwerpcamera’s aan en laat iedereen die gebruiken gedurende je bruiloft. Dit is natuurlijk ook een perfect idee voor een andere speciale gelegenheid. Deze foto’s bekijk je later pas, waardoor je meteen een momentje hebt om de dag of avond nog een keer te beleven. Zeker met een wegwerpcamera weet je natuurlijk later pas wat voor leuke foto’s er gemaakt zijn. Als ze zijn gelukt is het extra leuk om deze in te lijsten. Bestel een mooie grote lijst bij www.lijstentoko.nl en maak er een mooie collage van. Zo word je nog vaak aan deze mooie herinneringen herinnerd.

Gastenboek voor een babyshower

Bruiloften of vergelijkbare feestjes zijn bovenstaande ideeën voor een gastenboek natuurlijk perfect. Voor een babyshower kun je er nog een iets andere creatieve draai aan geven. Zo is het namelijk erg leuk om verschillende vragenlijstjes in te vullen en het geheel te richten aan de baby die op komst is. Zo creëer je met een gastenboek niet alleen een herinnering voor de ouders, maar ook een prachtig cadeau wat gegeven kan worden als het kindje ouder is. 

You may also like

Leave a Comment