Leuke dingen voor de mannen

by admin
Mannen

Dat mannen een andere kijk op het leven hebben dan dat de vrouwen die hebben dat is wel duidelijk. Vaak leven mannen net even wat onbezorgder dan dat vrouwen doen en liggen hun interesses totaal ergens anders dan die van de vrouw ligt. Om maar twee hele uiteenlopende onderwerpen te noemen zoals bijvoorbeeld horloges en sport zit daar een groot verschil in. Hieronder vertellen wij over een echt mannelijk horloge en een sport die veel door mannen wordt beoefent 

Een echte eyecatcher voor mannen

Wanneer je op zoek bent naar een echte eyecatcher dan moet je zeker eens overwegen om naar een houten heren horloge te kijken. Je hebt met dit horloge een uniek design in handen. Dit komt omdat er niet heel veel dezelfde van gemaakt zijn. Dat kan ook niet omdat er nooit eenzelfde structuur in het hout zit. Hout heeft elke keer weer een andere structuur en dat maakt het juist zo speciaal. Het mooie van een houten heren horloge is dat je het overal bij kunt dragen. Het zorgt voor een stoere look bij een leuke jeans en een shirt, maar ook voor een mooie klassieke look wanneer je een smoking of een net pak draagt. Met dit horloge heb je in ieder geval laten zien dat je smaak hebt.

Mannen en sport

Mannen algemeen genomen houden allemaal wel van sport. Of het nu actief of passief is, er is bijna geen man te vinden die niets heeft met sport. 

De meeste mannen zullen gaan voor voetbal maar er zijn natuurlijk nog tal van andere sporten te noemen. Denk bijvoorbeeld eens aan ijshockey. Hoewel het in Nederland niet veel gespeeld wordt, is het er wel degelijk. Er zijn een aantal steden die een ijshockey vereniging hebben. Je kunt ze vinden in onder andere Geleen, Den Haag, Tilburg, Nijmegen, Zoetermeer en nog een aantal steden. Ijshockey is een teamsport die vrij hard gespeeld wordt. 

Ben jij meer van de minder harde sporten dan kun je misschien eens kijken of padel tennis iets voor jou is. Padel tennis is eigenlijk een mix van het klassieke tennis met squash. De bal die bij padel tennis gebruikt wordt is bijna hetzelfde als een tennisbal. Bij padel tennis mag je de wanden gebruiken bij de service als slag wand maar het hekwerk niet. Tijdens de rally mag je de wanden niet gebruiken. Er zitten dus wel een aantal speciale regels aan deze tak van tennis.  Het doel is hetzelfde, je wil de bal over het net slaan op de speelhelft van de tegenstander en je wil het zover spelen dat de tegenstander de bal niet terug gespeelt krijgt. De volgorde waarin de bal gespeeld wordt tegen de wand en de grond is van groot belang of dat je een punt scoort of niet. In de rackets die je bij padel tennis gebruikt zit ook een groot verschil. Je hebt een racket voor beginnende, gemiddeld ervaren en ervaren spelers. Het racket moet daarop worden afgestemd.

You may also like

Leave a Comment